top of page
Röd mössa Röd telefon

Addsafetys digitala verktyg för SAM

Kom igång med Add safetys modulbaserade plattform för systematiskt arbetsmiljöarbete. Helt molnbaserat och alltid med fri support.

Betala endast för de moduler du behöver

Alla företag och organisationer ser olika ut och har olika behov. Även när det kommer till det systematiska arbetsmiljöarbetet. Det är därför Add safety är modulbaserat. Du betalar endast för de moduler er organisation faktiskt använder och har behov av.

Administration

Från den molnbaserade administrationsdelen som Add safetys digitala verktyg bygger på styr du vilka moduler din organisation och varje medarbetare har tillgång till. Här anpassar du systemet så det passar så bra som möjligt till er verksamhet. Exempelvis skapa nya eller anpassa befintliga checklistor, koppla dokument direkt från ert dokumenthanteringssystem, bygga upp företagets årshjul/dagbok. Det är också här allt samlas som skickas in från appanvändarna vilket ger en bra översiktsbild som underlättar i ert förbättringsarbete med arbetsmiljöfrågor.

300 SEK / månad som grundkostnad

45 SEK / månad per administratör

Valbara moduler app

Checklistor

Dynamiska checklistor för riskidentifiering, daglig tillsyn, skyddsronder m.m. Skapa egna checklistor eller använd befintliga.

45 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

Löpande rapportering

Rapportera observationer, tillbud och olyckor från appen. Ansvarig på företaget får en bra överblick i admin och blir notifierad via mejl.

45 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

Förbättrings
förslag

Fånga upp förslag på förbättringar från medarbetarna. Skicka förslag med text och bild direkt från appen.

45 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

Dokument
hantering

Integrera företagets dokumenthantering från t.ex. One drive, Sharepoint och liknande tjänster för digital dokumenthantering.

45 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

NYHET

Årshjul
dagbok

Planera årets aktiviteter på respektive medarbetare med vårt nyutvecklade årshjul.

45 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

Add safety total

Har du behov av alla moduler i appen?

Då har vi ett specialpris till dig. För 169:- per månad per person får du tillgång till alla funktioner i Add safetys app. Grundkostnad och kostnad per administratör tillkommer.

169 SEK / månad

Priset gäller per kontohavare i Add safety app.

Anpassningar

Tänk utanför boxen!

Alla är vi unika liksom också arbetsplatserna vi jobbar på är unika. Därför är det också troligt att du har svårt att hitta ett verktyg som passar er organisation precis så som du vill ha det. Det är det som gör oss unika. Låt oss gå utanför boxen och anpassa Add safety så det passar er så bra som möjligt!

Kommande

Vill du tjuvkika på vad som är på gång?

Du kan själv skapa en företagsprofil i Addsafety. Första veckan är på prov så du kan skapa dig en uppfattning om det är ett verktyg som passar din verksamhet eller inte. Därefter är uppsägningstiden 1 månad. Vi kontaktar dig efter att du skapat konto och guidar dig till en så bra upplevelse som möjligt.

Ta reda på mer om vilka villkor och policyer som gäller innan du skapar företagsprofil i Addsafety.

Vill du veta mer om Add safetys app?

gul_pil.png
bottom of page