top of page
Bil broms

Daglig tillsyn

Färdiga lösningar för små och medelstora bolag
Ett välmående företag förutsätter välmående maskiner

Daglig tillsyn fordon och maskiner

Mår medarbetare, fordon och maskiner bra så finns också bra förutsättningar för att företaget ska må bra. En välmående maskin och fordonspark börjar med den dagliga tillsynen. Den dagliga tillsynen är grunden till att upptäcka fel och brister innan det uppstår större mer kostsamma fel.

Med Add safetys digitala verktyg får du ett innovativt och modernt verktyg som är enkelt att använda!

Färdiga mallar för daglig tillsyn

Skapar du en företagsprofil hos oss på Add safety så finner du också mallar för en mängd olika behov. Har du inte själv en mall som du vill använda så är det fritt fram att använda så många mallar du behöver utan att det tillkommer någon extra kostnad.

Egna mallar

Har du redan mallar för den dagliga tillsynen som du föredrar? Du lägger enkelt upp egna mallar och du kan även få mallen inläst direkt i systemet så slipper du den egna handpåläggningen.

Enkel att förstå

När vi tagit fram vår app Add safety har vi haft en tanke som varit med oss genom hela processen - appen ska vara enkel att förstå. Den dagliga tillsynen ska underlättas och vi räknar med att den mer sannolikt blir gjord om den upplevs som enkel och snabb att göra. 

Skapa företagsprofil på två minuter

Visste du att du själv kan skapa företagets konto/profil i Addsafety? Du fyller i några få uppgifter om dig och ditt företag så är du redo att börja utforska vilka möjligheter som finns. Det tar två minuter och du får automatiskt en veckas provperiod innan du bestämmer dig. Enkelt  - precis som det ska vara!

gul_pil.png
skapa_konto.png

Det här vinner du med Add safety

Med Add safety får du ett hjälpmedel för att tillmötesgå arbetsmiljöverkets krav på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du får också ett verktyg för att lättare upprätthålla krav på underhåll och kvalitetsdokumentation i en ISO certifiering.

Kontakta oss för en genomgång av Add safety

gul_pil.png
bottom of page