top of page
coming-soon-1898936.jpg

Vill du tjuvkika på vad som är på gång?

Add safety är under ständig utveckling. Ofta leder nya kunder till nya funktioner som just den kunden saknar. Ofta lägger vi till funktionerna till vårt övriga utbud så alla kan ta del av det vi utvecklar. Läs mer nedan om vad vi utvecklar just nu.

2023-08 (klar)

Säkrare inloggning med bank id

Ett stort problem i dagens digitala samhälle är svårigheten att verifiera personen bakom ett specifikt konto. Vi ser det här som en säkerhetsaspekt som blir allt viktigare att komma till rätta med. I admin kommer det därför endast bli möjligt att logga in med Bank id fortsättningsvis. Även för dig med app-konto kommer det bli möjligt att logga in med Bank id. Bortsett från säkerhetsaspekten så upplever många att tröskeln att använda systemet minskar om man som användare inte behöver komma ihåg ytterligare ett lösenord. Dock kommer möjligheten att logga in med lösenord finnas kvar i appen tills vidare för dig som föredrar det. Arbetet med att integrera till Bank id påbörjas inom kort och beräknas vara klart under hösten.

2023-08 (klar)

Importera checklistor

Under hösten sker en uppdatering av admin som innebär att du som kund kommer få tillgång till vårt lager av checklistor direkt i din företagsprofil. För de företag och organisationer som har behov av checklistor för olika sammanhang men ännu inte tagit fram någon checklista så kommer detta vara en välkommen funktion. Finner du en checklista som passar ert behov så spar du mycket tid genom att med en enkel knapptryckning publicera checklistan i er företagsprofil.

2023-08 (klar)

Skapa företagsprofil och användarkonto

Nu startar vi utvecklingen mot att förenkla insteget för nya kunder. Under hösten räknar vi med att lansera möjligheten för dig som ännu inte är kund men som står på sista steget för att kliva in att själv skapa företagsprofil i Add safety. Det kommer också bli möjligt att skapa sitt eget användarkonto i appen som kopplas ihop med den företagsprofil man tillhör. Möjligheten att som kund vara mer självständig i instegsprocessen tror vi kommer uppskattas inte minst hos de mindre och medelstora kunderna. Självklart kommer möjligheten att få hjälp med att skapa sin företagsprofil och skapa konton finnas kvar för alla som önskar det.

2023-05 

Certifieringar/tillstånd/intyg

En funktion som verkar efterlängtad hos många företag. Arkitektoniskt är dom tre funktionerna lika varandra så vi valde att göra gemensam sak och tar fram en lösning som passar alla tre.

 

Det kommer vara möjligt att använda både som utfärdande verktyg men också som ett samordnande verktyg för t.ex. utfärdade certifikat.

 

Utfärdar du olika typer av certifikat till kunder så har du helt säkert svårt att i dagsläget hitta ett verktyg som kan samordna olika typer av certifikat. Det är det ena problemet vi löser. Finns inte mallen färdig för de certifikat du utfärdar så bygger du på några minuter upp en mall som passar för den typen av certifikat du önskar.

 

Utfärdar du tillstånd eller intyg kan du på samma vis bygga upp mallar som passar för just ditt behov. Det kan t.ex. vara tillståndsprocesser för att få utföra vissa typer av arbete eller intyg om godkänd utbildning.

 

Du som utfärdar får i systemet en bra överblick, företaget vars personal fått något utfärdat får också möjlighet till samma överblick och inte minst den person som fått certifieringar, tillstånd och intyg utfärdat på sig har via appen full kontroll.

Vill du veta mer om Add safetys app?

gul_pil.png
bottom of page