top of page
coming-soon-1898936.jpg

Certifieringar/tillstånd/intyg

En funktion som verkar efterlängtad hos många företag. Arkitektoniskt är dom tre funktionerna lika varandra så vi valde att göra gemensam sak och tar fram en lösning som passar alla tre.

 

Det kommer vara möjligt att använda både som utfärdande verktyg men också som ett samordnande verktyg för t.ex. utfärdade certifikat.

 

Utfärdar du olika typer av certifikat till kunder så har du helt säkert svårt att i dagsläget hitta ett verktyg som kan samordna olika typer av certifikat. Det är det ena problemet vi löser. Finns inte mallen färdig för de certifikat du utfärdar så bygger du på några minuter upp en mall som passar för den typen av certifikat du önskar.

 

Utfärdar du tillstånd eller intyg kan du på samma vis bygga upp mallar som passar för just ditt behov. Det kan t.ex. vara tillståndsprocesser för att få utföra vissa typer av arbete eller intyg om godkänd utbildning.

 

Du som utfärdar får i systemet en bra överblick, företaget vars personal fått något utfärdat får också möjlighet till samma överblick och inte minst den person som fått certifieringar, tillstånd och intyg utfärdat på sig har via appen full kontroll.

Vill du tjuvkika på vad som är på gång?

Add safety är under ständig utveckling. Ofta leder nya kunder till nya funktioner som just den kunden saknar. Ofta lägger vi till funktionerna till vårt övriga utbud så alla kan ta del av det vi utvecklar. Läs mer nedan om vad vi utvecklar just nu.

Vill du veta mer om Add safetys app?

gul_pil.png
bottom of page